Prosessiasennus ammattitaidolla

Teollisuuden prosessiputkistot voivat olla monimutkaisia kokonaisuuksia, joiden uusimiseen tai huoltoon tarvitaan osaava ammattilainen. EMJ Pipeworks Oy:n palveluihin kuuluu prosessiasennus sekä teollisuusputkitus laajalti koko Suomessa. Teollisuuden prosessien tunteminen, tekninen ammattitaito sekä sujuva, yhteistyökeskeinen palvelu ovat vahvuuksiamme. Tarjoamme palveluitamme kaikille teollisuuden aloille. Erikoisosaamistamme ovat hygieeniset prosessisäiliöt ja putkistot sekä hygieeniset prosessijärjestelmät. Koska olemme erikoistuneet korkeaa hygieniaa vaativiin asennuksiin, meillä on voimassaolevat salmonellatodistukset sekä hygieniapassit.

Putkisto

Teemme myös kone- ja laiteasennukset

Putkistojen asennuksen lisäksi suoritamme myös kone- ja laiteasennuksia. Lisäksi saat kauttamme myös hoitotaso- ja teräsrakennetoteutukset. Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joiden avulla asiakasyritys pystyy tehostamaan toimintaansa sekä välttämään turhia työnseisauksia. Kun valmistus, asennus, huolto ja ylläpito saadaan samalta yhteistyökumppanilta, on yhteistyö sujuvaa ja tehokasta.

KYSY KONSULTAATIOTA!

Palvelemme koko Suomen laajuudella

Tehdasputkistot

EMJ Pipeworks Oy:ltä saat ammattitaidolla toteutetut teollisuuden putkistoasennukset ja prosessiasennukset valtakunnallisesti. Konsultaation jälkeen suunnittelemme yrityksellesi sopivan ratkaisun, hankimme tarvittavat komponentit joko alihankintana tai itse valmistaen ja teemme asennustyöt. 

Toimivuus testataan ennen lopullista luovutusta. Asennuksen jälkeen palvelemme asiakkaita hoito- ja ylläpitoasioissa. Kuten teollisuusputkistot, myös prosessiasennus toteutetaan aina asennus- ja käyttöturvallisuutta alleviivaten. Kysy konsultaatiota yrityksellesi!