EMJ PIPEWORKS OY

Teollisuuden putkisto­asennus suunnittelusta toteutukseen

Teollisuuden putkistoasennus

Teollisuuden putkistoasennus on EMJ Pipeworks Oy:n pääpalveluita. Suunnittelemme ja toteutamme energiatehokkaat putkistoasennukset teollisuuskohteisiin ympäri Suomen. Koska tähtäämme luotettavaan, pitkäaikaiseen ja helppoon kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa, tarjoamme myös huolto- ja ylläpitopalvelut putkistoille koko niiden elinkaaren ajalle.

Toteutamme prosessiasennuksia myös korkealuokkaista hygieniaa vaativiin kohteisiin, johon meiltä löytyy erikoisosaamista. Teollisuusyritykset saavat meiltä helposti yksilöllisesti räätälöidyt kokonaisratkaisut – ota yhteyttä, niin kartoitamme kohteesi.

Putkisto­asennukset teollisuuskohteisiin

  • Teollisuusputkistojen asennukset ja hitsaukset
  • Prosessiputkistojen asennukset ja hitsaukset
  • Kaasuputkistojen asennukset
  • Kemikaaliputkistojen asennukset 
  • Vesiputkistojen asennukset
  • Tekninen huolto ja kunnossapito

Teollisuus­putkistot myös omaa tuotantoamme

Toimitamme asiakkaillemme sekä tuote-, massa- ja kemikaaliputkistot että käyttöhyödykeputkistot. Tarvittaessa voimme koota koko putkistoratkaisun itse; kun teollisuusputkistot pystytään kokonaisuudessaan valmistamaan oman väen voimin, koko asennusprojekti sujuu joustavammin. Pystymme takaamaan korkean laadun sekä hallitsemaan projektin työvaiheita tehokkaasti.

putkistoasennukset käynnissä

Kiinnostaako teollisuuden putkistoasennus? Kysy lisätietoja!

EMJ Pipeworks Oy:n kanssa teollisuuden putkistoasennus onnistuu sujuvasti. Olemme kokenut teollisuusputkitoimittaja, ja palvelemme monipuolisesti eri alojen teollisuusyrityksiä koko Suomen laajuudella. Turvallisuus niin asennustöissä kuin loppukäyttäjänkin näkökulmasta on meille ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme luotettavaa, ammattitaitoista sekä asiakaslähtöistä palvelua – kysy lisätietoja!